Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ 1 ΕΥΡΩ
ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

ΌΛΟΙ/ΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/08 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο στο κέντρο του Περιστερίου δολοφονείται ο Θανάσης Καναούτης από τα χέρια ελεγκτή-κεφαλοκυνηγού, μετά από έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλεϊ. Ο ελεγκτής τραμπούκος, σύμφωνα με μαρτυρίες, έσπρωξε τον Θανάση έξω από το τρόλει, αφού προηγουμένως του είχε σκίσει την μπλούζα. Συνεργοί στη δολοφονία προφανώς είναι και όσοι εμπλέκονται στο κουκούλωμα της υπόθεσης και την αθώωση των δολοφόνων. Το αρχικό πόρισμα μιλούσε σχεδόν για αυτοκτονία του Θανάση, ο οποίος υποτίθεται ότι πήδηξε μόνος του έξω από το λεωφορείο! Την ίδια στιγμή ο τότε υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος δήλωνε ότι «οδηγός και ελεγκτής έκαναν καλά την δουλειά τους» ! Τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης μιλούσαν για ατύχημα και τζαμπατζήδες!

Ένα χρόνο μετά οι δολοφόνοι (φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί) συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ένα χρόνο μετά το κυνήγι και οι τραμπουκισμοί επιβατών στα ΜΜΜ από ελεγκτές συνεχίζεται.

Ένα χρόνο μετά η ανθρώπινη ζωή «κοστίζει» όλο και λιγότερο. Οι φτωχοί δεν πρέπει να ζουν διατάζει νυχθημερόν κυβέρνηση και τρόικα, αφού διαρκώς κατεδαφίζουν μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα. Οι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι, τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, οι ουρές στα συσσίτια, τα κλειστά νοσοκομεία και σχολεία, οι χιλιάδες αυτοκτονίες δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού σε κανέναν από εμάς: Όλο και περισσότεροι περισσεύουμε από τη δουλειά, το σχολείο, το πανεπιστήμιο, τη ζωή.

Ένα χρόνο μετά η κυβέρνηση συνεχίζει να δολοφονεί ωμά, αργά και βασανιστικά ή και αιφνίδια εργαζόμενους, άνεργους και νεολαία. Πρόσφατα τετραπληγική στα Χανιά που συντηρούταν με μηχανήματα, δολοφονήθηκε μετά από διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ για απλήρωτο λογαριασμό λίγων ευρώ!

Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτήν την βαρβαρότητα; Ως πότε θα υπομένουμε αυτή τη χούντα που έχει κάτσει στο σβέρκο μας; Ως πότε θα αφήνουμε αυτά τα άθλια ανθρωπάκια σαν το Σαμαρά, το Βενιζέλο και τον συρφετό τραπεζιτών, επιχειρηματιών και τα τσιράκια τους να καταστρέφουν τις ζωές μας;

Πρέπει με τους αγώνες μας και τη δική μας οργάνωση να τους διώξουμε άμεσα. Όσο παραμένουν όλοι αυτοί στα πράγματα, δεν έχουμε κανένα μέλλον. Επιτροπές δράσης, απεργίες, καταλήψεις, διαδηλώσεις για να τους σταματήσουμε. Ή εμείς ή αυτοί!

-Να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Θανάση Καναούτη
-Δωρεάν μετακίνηση για όλους σε όλα τα ΜΜΜ
-Κάτω η χούντα κυβέρνησης-τρόικας

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου